Samen komen we verder

In het netwerk van Ondernemende Juristen schuilt een grote berg kennis. Kennis waarvan het zonde is om deze niet met elkaar te delen. Daarom is er de OJ Academy die als doel heeft om collectief diverse leergangen in te kopen. Een gevarieerd opleidingsprogramma dat bestaat uit vakinhoudelijke leergangen maar ook waarmee je je ondernemende vaardigheden kunt verbeteren. Deze leergangen worden altijd aangeboden zonder winstoogmerk voor het Netwerk van Ondernemende Juristen.

Door gebundelde krachten kan er collectief worden ingekocht waardoor de prijzen laag blijven.

Als zelfstandig jurist is het vaak erg lastig om aan cursussen en trainingen deel te nemen omdat de meeste opdrachten beschikbaarheid overdag vereisen, In tegenstelling tot veel andere aanbieders worden de leergangen verzorgd door de OJ Academy in de avonduren plaatsvinden.

Leden van het netwerk die de niet-commerciële activiteiten (zoals de OJ Academy) financieel ondersteunen krijgen veelal korting op het lesgeld. Leden van het Netwerk van Ondernemende Juristen hebben veelal de mogelijkheid om ook hun klanten en relaties te laten meeprofiteren van de scherpe prijzen van de leergangen zoals aangeboden bij de OJ Academy.