Via het netwerk naar top professionals

Als Netwerk van Ondernemende Juristen zijn we geen advocatenkantoor of detacheringsbureau met partners of accountmanagers. De eerste keer komt u bij ons terecht op doorverwijzing van een van de ruim 450 aangesloten professionals.

De betere onafhankelijke advocaten en juristen van ons land gebruiken het netwerk om kennis te delen, maar ook om hun relaties eenvoudig en betrouwbaar in contact te brengen met andere goede zelfstandige juridische professionals. Net zo laagdrempelig en makkelijk als u via een partner van uw vaste advocatenkantoor in contact komt met medewerkers in andere secties. Alleen zijn de keuzemogelijkheden door de omvang van het netwerk veel en veel groter. En de kosten aanzienlijk lager.

Kosten

Voor u als opdrachtgever zijn er in principe geen afzonderlijke kosten verbonden aan het gebruik van het netwerk. U betaalt uitsluitend datgene wat u afspreekt met de jurist van uw keuze.

Moderne zakelijke samenwerking op basis van merites

Het netwerk is een niet-traditioneel zakelijk samenwerkingsverband. Elke doorverwijzing gebeurt puur op merites. We verwijzen alleen naar elkaar als dat de beste oplossing voor de client oplevert. Daarbij moet altijd de meest geschikte beschikbare netwerk collega geïntroduceerd worden. U kiest uiteraard zelf met wie u in zee gaat. Het Netwerk oefent daarop geen invloed uit en bemoeit zich ook niet met de tariefstelling.

Wel delen we als netwerkleden bij elke opdracht een stukje van de omzet met elkaar. Net als partners in de advocatuur, maar dan zonder concessie aan vrijheid en onafhankelijkheid. Denk hierbij aan max. 20 procent. Het staat uw jurist vrij om dit in zijn of haar tarief te verdisconteren, maar niemand is daartoe verplicht. Elke jurist bepaalt per project zelf zijn of haar tarief afhankelijk van het type opdracht, de situatie, of andere factoren die hij of zij laat meewegen.

Meer informatie? Aarzel niet en bel of mail.