Actief je “Gunfactor” beinvloeden

Heb je (eindelijk) dat gesprek met die potentiele klant. Je BEGRIJPT zijn probleem en de behoefte. Je WEET dat jij de expertise en skills hebt om het te doen. Je WIL graag en zegt naar je eigen idee alle goede dingen.

Toch krijg je de opdracht niet.

‘Tja, niets aan te doen…..’ NOT!
Natuurlijk zijn je expertise en track record belangrijk voor klanten. Helemaal waar. Maar waar velen van ons het laten liggen is in het actief beïnvloeden van hun gunfactor. Hoeveel cursussen je ook volgt, hoe mooi je CV, hoeveel je ook twittert, blogt of aan je personal brand werkt, je krijgt de mooie klussen niet als men ze je niet gunt.

Je kunt leren om actief je gunfactor te beïnvloeden
Voormalig advocaat en bedrijfsjurist Mirjam Wiersma traint al sinds 2003 professionals op dit vlak en schreef er meerdere boeken over. Vele bedrijven maakten van haar diensten gebruik, waaronder De Brauw, Linklaters, Randstad, ING, Ministeries, en natuurlijk de top professionals uit het Netwerk van OndernemendeJuristen 😉 Mirjam verzorgde al een paar keer eerder een avond workshop voor OJ collega’s die actief hun gunfactor willen beïnvloeden. Die blijkt zo leuk en interessant dat we die herhalen.

Iets voor jou?
28 oktober va. 18.00 uur in het Emma House

Op deze avond leer je persoonlijke technieken om op een natuurlijke manier je gesprekspartners te boeien, te overtuigen en voor je in te nemen. Kortom: invloed uit te oefenen op je gunfactor.

+ extra: persoonlijk Mini Consult (op = op)
Benieuwd wat voor eerste indruk jij maakt op iemand die jou niet kent? Kom vroeg! Vanaf 18:00 uur is er namelijk de mogelijkheid van een persoonlijk Mini Consult. Mirjam neemt dan even de tijd om in een 1 op 1 gesprek speciaal voor jou in kaart te brengen en feedback te geven over de eerste indruk die je maakt. Alleen de tijd voorafgaand aan de workshop is hiervoor beschikbaar en wie het eerst komt… etc. Lijkt het je nuttig en leuk, kom op tijd dan maak je de meeste kans! Op=Op

Inschrijving & Kosten
OJ heeft zelf geen financieel belang bij de workshops en cursussen die we voor het netwerk organiseren. Maar natuurlijk moet Mirjam wel gewoon betaald worden. Omdat je als cursisten dat samen financiert is de investering zeer te overzien. € 150,00 ex BTW voor degenen die met hun maandelijkse financiële bijdrage mogelijk maken dat OJ dit soort dingen organiseert. € 220,00 ex BTW als je daar nog niet voor gekozen hebt.

Lijkt het je wat?

Schrijf je dan in via dit formulier (dan heeft Mirjam meteen de juiste factuurgegevens).

Twijfel je?
Als je twijfelt of het voor jou zinvol is om wat aan je gunfactor te werken, bel/mail mij even. Dan geef ik je persoonlijk heel open mijn feedback dat beloof ik.