Het Netwerk van Ondernemende Juristen zoekt actief naar nieuwe leden met een Banking & Finance achtergrond.

Weleens van het Netwerk van Ondernemende Juristen (OJ) gehoord? Niet? Geen punt, we zijn ook wel een beetje een beweging voor de incrowd. Geen advocatenkantoor of interim-bureau, maar een niet-traditionele krachtenbundeling van circa 450 van de betere onafhankelijke advocaten en (interim-) juristen van Nederland.
Het Netwerk van Ondernemende Juristen zoekt actief naar nieuwe leden met een Banking & Finance achtergrond.

Bij OJ zijn we allemaal ‘free agents’. Onafhankelijk, ongebonden en dat willen we ook graag blijven. Qua achtergrond komen de Netwerkleden van de bekende grote kantoren, ondernemingen of instellingen vandaan. En dat zijn ook meteen de opdrachtgevers waarvoor we veel werken. Sommigen doen dat als advocaat of legal consultant. Anderen leggen zich meer toe op interim opdrachten. De meeste maken hiervan een combinatie die hen persoonlijk het beste past.

We gebruiken het netwerk om kennis te delen, maar ook om als ‘gelegenheids-compagnons’ af en toe elkaars klanten te bedienen. Tenminste als we denken dat het voor die klant de beste oplossing is. Je doet dus mee aan OJ, zowel om op een gemakkelijke manier werk weg te zetten, als ook om zelf opdrachten binnen te halen.

Iets voor jou?

Kom eens kennismaken met Marijn Rooymans, coördinator van het netwerk. Hij vertelt je er alles over.

Op dit moment zijn we gericht op zoek naar uitbreiding in Banking & Finance omdat er toevallig nu veel projecten op dat vlak spelen. Maar als je een andere achtergrond hebt die aansluit bij ons Netwerk ben je natuurlijk ook van harte welkom. Dat geldt trouwens ook als je nog in de oriëntatiefase zit met betrekking tot je zelfstandig ondernemerschap.