vacatureVanuit het centrale team van het OJ netwerk zijn we business partners voor onze netwerkcollega’s. Dat betekent dat iedereen in het team een breed, divers en dynamisch palet aan taken heeft en dat we constant samen zoeken naar nieuwe, betere manieren om de netwerkleden met elkaar te verbinden en hun klanten service te verlenen.

De rol en impact van het netwerk in de juridische markt is groeiend en onze centrale organisatie is klein maar ambitieus.

Dit ga je doen

Als (junior) consultant legal community zoek je actief naar geschikte kandidaten voor specialistische juridische opdrachten, binnen en samen mét ons eigen netwerk. Allemaal high end, bijvoorbeeld als advocaat op de Zuid-As of als specialist finance bij een grootbank. Onze opdrachtgevers zijn uitsluitend corporates en de grootste advocatenkantoren. Jij richt je pijlen op senior advocaten en juristen. Wat betreft sourcing best uitdagend, maar wel een mooie kans om impact te maken.

Daarnaast bouw je actief mee aan de groei van onze community. Bijvoorbeeld door (online) kennissessies te verzorgen voor ons netwerk. Hiermee trekken we nieuw talent aan, en houden we onze netwerkleden betrokken. Heb jij frisse ideeën hierover? We horen ze graag.

Daarnaast:

  • Draag je bij aan de ontwikkeling van OJ.
  • Bouw je een eigen netwerk op in de legal community.
  • Pak je een rol als business partner naar onze opdrachtgevers.

Ben je straks goed op dreef, dan vragen we je mee te denken met onze netwerkleden over hún strategische vraagstukken als zelfstandig ondernemers.

Over Ondernemende Juristen

Wij zijn het grootste netwerk van zelfstandige advocaten en juristen in de grootzakelijke Nederlandse markt. Met een klein team zorgen we ervoor dat de aangesloten juridische professionals (500+) elkaar snel en efficiënt kunnen inschakelen. Om als ‘juridische dienstverlener nieuwe stijl’ kennis uit te wisselen, zich te blijven ontwikkelen én elkaars klanten superservice te verlenen. Samen met de vaste kern van zelfstandige advocaten en juristen vormen we het Netwerk van Ondernemende Juristen. Stuk voor stuk ervaren professionals die hun sporen verdiend hebben bij een van de juridische power houses van Nederland.

Over jou

Om ons netwerk te laten groeien en bloeien, zoeken we iemand die durft én doet. Een aanpakker dus. We geven je uiteraard de ruimte om onze business te leren kennen en je als gesprekspartnet verder te laten groeien. Wat je van nature in huis hebt: je bent nieuwsgierig, een kei in communiceren en zeer sociaal vaardig.

Verder:

  • Heb je een wo-studie afgerond, bij voorkeur juridisch.
  • Heb je enige werkervaring, (liefst) bij een grootzakelijke juridische dienstverlener.
  • Beschikbaar voor 24-40 uur per week

Wij bieden

  • een afwisselende job in een groeiend bedrijf;
  • een marktconform salaris, passend bij de functie en je ervaring;
  • veel ruimte om te groeien;
  • een vergoeding van je telefoon- en reiskosten, een MacBook en een Swapfiets.

Ons hechte team heeft een lekkere werkplek op de Amsterdamse Keizersgracht. Elke dag staat er een gezonde lunch voor je klaar.

Tijd om een stap te maken?

Solliciteer dan vandaag nog! Mail je CV en een korte motivatie naar Jitske Flietstra jitske@ondernemendejuristen.nl. Wil je eerst meer informatie? Mail haar gerust of bel even: 06 – 40 20 70 68. We horen graag van je.