OSRTraining Helder Schrijven – 9 november en 14 december

Vakinhoudelijke kennis is voor een jurist van essentieel belang, maar is zeker niet het enige dat je tot een goed advocaat of jurist maakt. Een interessante casus, ook voor de DILA verkiezing, wordt pas echt succesvol als deze helder geschreven is.
OSR Juridische opleidingen biedt daarom exclusief voor OJ-leden 35% korting aan op haar tweedaagse training ‘Helder schrijven voor juristen’ die plaatsvindt op 9 november en 14 december van 10:00-16:30 uur in Utrecht.

 

Tijdens deze tweedaagse training leer je op efficiënte wijze helder te schrijven zonder de juridische inhoud uit het oog te verliezen. Na de training weet je precies waar je op moet letten als je een tekst opstelt en waar jouw knelpunten zitten. Je verbetert zo je schriftelijke communicatie. Bovendien merk je dat schrijven ook veel efficiënter en plezieriger kan. Je ontvangt een analyserapport met jouw zwakke en sterke kanten in
schriftelijke communicatie. In dit persoonlijke rapport zie je ook hoe je diverse bestaande passages kunt herschrijven. Daarnaast krijg je verschillende bruikbare tips en handvatten: een directe en concrete stimulans om jouw eigen schrijftalent verder te ontwikkelen.

 

Na afloop van deze cursus:

  • heb je een duidelijk doel voor iedere tekst: helderheid en juridische validiteit;
  • kun je op efficiënte wijze helder schrijven;
  • kun je direct duidelijkheid geven over het doel en de boodschap;
  • is je schriftelijke communicatie logisch opgebouwd en inzichtelijk geordend, zonder overbodige informatie;
  • kun je de lezer helder inzicht geven in jouw redeneerlijnen, in een duidelijk en aantrekkelijk geformuleerd stuk;
  • pas je jouw boodschap moeiteloos aan aan de doelgroep, zowel qua stijl als qua taalgebruik.

 

Inschrijven kan via deze link. Gebruik de code: dila8$59@#Pj