Het netwerk van Ondernemende Juristen: dé oplossing voor elke juridische vraag

Het netwerk van Ondernemende Juristen: dé oplossing voor elke juridische vraag

Het netwerk van Ondernemende Juristen (OJ) biedt je direct toegang tot het grootste netwerk van zelfstandige advocaten en juristen in Nederland, met de beste onafhankelijke professionals voor al je juridische projecten, interim-opdrachten en adviesvragen.

Géén advocatenkantoor, géén bemiddelingsbureau, maar hét netwerk

networkVoor professionele opdrachtgevers is OJ de ideale manier om snel en flexibel extra expertise of juridische capaciteit in te schakelen. De top 500+ onafhankelijke advocaten en juristen in de Nederlandse markt vormen samen het netwerk van Ondernemende Juristen. OJ is dus geen advocatenkantoor of bemiddelingsbureau, maar een exclusieve netwerkorganisatie waarvan juristen alleen op voordracht lid kunnen worden. Dat heeft grote voordelen voor jou als opdrachtgever:

Topkwaliteit & capaciteit 

lightbulbAlle netwerkleden zijn ervaren juridische professionals met een sterk track record, vaak opgedaan bij de grote advocatenkantoren of grote corporates. De grote omvang en brede samenstelling van het netwerk biedt je de unieke mogelijkheid om snel te beschikken over de expertise en ervaring van vrijwel elke zelfstandige juridische professional in de top van de markt;

 

Ongekende prijs-kwaliteitverhouding

badgeOJ juristen hebben wel de kennis en ervaring van hun collega’s bij de grote advocatenkantoren en corporates, maar niet dat prijskkaartje. Als zelfstandige ondernemers maken ze immers veel minder overheadkosten. Net als partners in een advocatenkantoor delen OJ netwerkleden omzet met elkaar, maar elk netwerklid beslist zelf over zijn of haar tariefstelling. Als opdrachtgever kun je de tariefafspraken dus precies afstemmen op jouw situatie, de aard van het werk, de omvang en duur van de opdracht, etc. Je betaalt alleen het tarief dat je met je OJ jurist of advocaat afspreekt. En is er geen match, dan zijn er uiteraard ook geen kosten;

Eenvoudig & snel schakelen

thunderJe schakelt het OJ netwerk in via één van onze netwerkleden. Vertel hem of haar welke juridische ondersteuning je nodig hebt en meestal binnen 1 dag weet je welke OJ juristen matchen met je vraag of opdracht.

Ken je geen bij OJ aangesloten advocaat of jurist? Geen probleem. Neem direct contact op met de centrale organisatie van OJ via opdrachten@ondernemendejuristen.nl.

Meer weten, of overleggen wat OJ voor jouw organisatie kan betekenen? Bel netwerk-coördinatoren Marijn (06 – 4644 3545) of Vincent (06 – 5378 0731).