Maak kennis met: Cindy van Liempdt en Nynke Corporaal

Cindy van Liempdt is sinds september 2016 aangesloten bij het OJ netwerk.
Specialisaties: vastgoed en ondernemingsrecht.

1. Waar moet je van glimlachen?
Dat zijn zoveel dingen. Te beginnen natuurlijk bij de dingen die mijn kinderen zeggen. Ik moet ook glimlachen als ze liggen te slapen en om de filmpjes van Lucky TV.

2. Wat is je toegevoegde waarde voor opdrachtgevers?
Ik denk mijn liefde voor cliënten en mooie zaken. Vooral van het hebben van goede contacten met cliënten word ik ontzettend blij. Dat heb ik ook vaak als een van mijn sterke punten terug gehoord, dat ik mensen met mijn enthousiasme en interesse weet te binden. Omdat ik het leuk vind, gaat het eigenlijk vanzelf. Dat staat natuurlijk los van de kennis en ervaring die ik te bieden heb.

3. Waarom ben je bij OJ aangesloten?
Omdat ik meerwaarde in het netwerk zie.
Omdat ik zelf een groot netwerk heb maar ook graag een ander netwerk gebruik.
En omdat ik mijn eigen netwerk graag open stel, zodat wij er allemaal plezier en profijt van kunnen hebben.

4. Wat kom je het netwerk brengen?
Mijn enthousiasme, mijn energie en mijn eigen netwerk. Cindy heeft in de korte tijd dat ze OJ-lid is al een doorverwijzing gedaan, red.

5. Waarom wil je zelfstandig ondernemen?
Ik ben net een maand voor mezelf bezig en merk nu al dat ik er meer energie uithaal dan het me kost. Met een vaste baan ben je eerder geneigd achterover te gaan zitten als het wat rustiger is. Nu wordt je gedwongen altijd actief te zijn en dat bevalt me heel erg goed.

 

Nynke Corporaal is sinds september 2016 lid van OJ. 

Specialisaties:  vennootschapsstructuren en het begeleiden van overnames.

1. Waar moet je van glimlachen?
Mijn 2-jarige gaat nu praten. Natuurlijk herhaalt ze dan vaak de laatste twee woorden. Het klinkt wel al heel wijs en is heel aandoenlijk.

2. Wat is je toegevoegde waarde voor opdrachtgevers?
Dat ik makkelijk inzetbaar en flexibel ben en daarnaast veel ervaring heb.

3. Waarom ben je bij OJ aangesloten?
Het leukste van het netwerk vind ik andere mensen te spreken en te horen hoe zij het aanpakken. Ook interessant vind ik het tarieven te vergelijken. Daarvoor bekijk ik graag nog de OJ-index.

4. Wat kom je het netwerk brengen?
Af en toe een opdracht, hoop ik dan. Nynke heeft de eerste opdracht al gebracht, red.

5. Waarom wil je zelfstandig ondernemen?
Ik ben voor mezelf begonnen om meer vrijheid te hebben met 3 kleintjes. Bovendien vind ik het echt heel erg leuk om her en der rond te kijken, ergens te beginnen en voordat je onderdeel van het meubilair bent geworden weer weg te gaan. Het is ook heel afwisselend. Nu doe ik bijvoorbeeld een hartstikke leuke opdracht bij A&O. Ik zou niet anders meer willen. Wat mij wel leuk lijkt, voor de ervaring, is een keer een corporate secretary functie bij een groot bedrijf te kunnen vervullen om te ervaren hoe het er daar aan toe gaat – misschien een keer via OJ?