10 en 12 november as. In twee avondsessies leer je meer rendement uit je blogs te halen

Workshop Blog en Seo

Schrijf je al blogs? Mooi dan is de basis gelegd. Nu is het moment om het rendement van je inspanningen te gaan vergroten. 

 

Kansen voor het oprapen

Veel advocaten en juristen, ook die van grote kantoren, laten kansen liggen. Ze schrijven vaak saaie stukken, zonder zich echt in te leven in hun doelgroep. En ze verdiepen zich niet in het gebruik van de juiste on line zoekwoorden. Gevolg: hun artikelen zijn onvindbaar. 

 

Jij kunt het beter

Met een beetje oefening haal je ze rechts in. In deze praktische on-line workshop leer je om blogs te maken die een snaar raken bij jouw beoogde cliënten. En je leert om zelf zoekwoorden te kiezen waarmee je gevonden wordt – ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd. Daarmee zorg je dat de juiste potentiële cliënten jou zelf gaan vinden in Google!

 

Exclusieve Workshop Slim Juridisch Bloggen & SEO 

Op 10 en 12 november van 20.00 tot 22.00 uur leer je aan de hand van talloze praktijkvoorbeelden wat werkt en wat niet werkt. Bovendien besteden we uitgebreid aandacht aan jou eigen blogs en krijg je concrete verbetertips. Dat doen we in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers, dus als je interesse hebt is het verstandig om snel in te schrijven.


Na deze workshop ben je in staat om:

  • Gerichter te schrijven voor je doelgroep
  • Je artikelen beter geschikt te maken voor vindbaarheid in Google
  • Je on-line zichtbaarheid te vergroten
  • Meer lezers en dus meer rendement te genereren met je blog.

 

Over de docent:

Deze workshop wordt gegeven door mr. Jan-Hein Strop, onderzoeksjournalist bij Follow the Money (FTM.nl), legal content marketeer en internetondernemer. Sinds 2013 helpt hij advocaten nieuwe business te genereren met content marketing: effectief geschreven publicaties die de doelgroep raken en scoren in Google. Hij weet hoe je de juridische actualiteit kan “vertalen” in content die klanten aantrekt. Bekijk zijn​ profiel met testimonials op Linkedin.

Inschrijven

Je investering bedraagt 245 euro (ex-btw), (voor bijdragende OJ leden 195 euro). Hou er verder rekening mee dat Jan Hein maximaal 8 deelnemers toelaat, zodat persoonlijke aandacht gegarandeerd is. Wil je deelnemen? Schrijf je dan snel in via deze link