Normaal in Londen maar nu naar Amsterdam gehaald: ISDA Leergang

 

Wat:
Vier avonden word je bijgespijkerd waarbij je met huiswerkopdrachten dieper op de complexe materie in gaat en in een klein gezelschap oefent met deze in Nederland schaarse expertise. Hier steek je echt veel van op.

Je krijgt een scherp beeld van de werking van de ISDA en de CSA waardoor je je met deze kennis onder andere als onderhandelaar van dit type contract kunt opstellen.

Geschikt voor:

Deze training is bij uitstek geschikt voor ervaren (interim-) juristen die in hun praktijk geconfronteerd worden met derivatencontracten en hier meer over willen weten zodat ze gerichter en beter met deze materie kunnen omgaan.

Vaak vormen de kosten van een stevige ISDA cursus een serieuze drempel. Want alhoewel je weliswaar investeert in uitbouwen van je eigen professionaliteit, vaak kost een dergelijke cursus al snel € 2.500,- en hoe je het ook wendt of keert , dat is en blijft een flinke som. OJ Academy kan dit stukken voordeliger aanbieden en daarom is dit een uitgelezen kans!

In Londen: GBP 2.000 (€ 2.500,-) + vlucht en overnachting + gemiste omzet. 
Kosten nu via je OJ netwerk:
€1.050,- als je dit soort niet-commerciële netwerkactiviteiten mede mogelijk maakt met je financiële bijdrage (Professional of Business aansluitvorm),
€1.500,- als je daar -nog- niet voor gekozen hebt (Basis aansluitvorm).
(En voor de advocaten onder ons: Inclusief certificaat van deelname tbv PO punten.)

Bovendien kun jij je klantrelaties hier ook van laten profiteren. Je mag namelijk 1 medewerker van een opdrachtgever aanbieden om tegen dezelfde prijs als jij deel te nemen. Dubbel voordeel dus als je die niet-commerciële activiteiten van het netwerk sponsort met je bijdrage. Ten minste zo lang er plaats, want om de cursus kwalitatief en persoonlijk te kunnen houden sluit de inschrijving bij het selecte gezelschap van max 12 deelnemers.

Wanneer:

9 & 23 november en 7 en 14 december. Meld je snel aan!

Waar:
Tijd & Locatie: 19.30 – 21.30 uur in het EmmaHouse, Emmastraat 40, 1075 HL in Amsterdam.
Een maaltijd voor elke cursusavond is overigens bij de prijs inbegrepen.

Wie:
Je docent is iemand die regelmatig door ISDA autoriteit Paul C. Harding (internationaal toonaangevend adviseur en auteur van de standaardwerken over OTC derivaten) gevraagd wordt om in Londen als docent op te treden ten behoeve van de cursussen die hij organiseert voor financial lawyers vanuit de hele wereld.

Ernst van den Broek studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam en vulde dat aan met een MBA graad. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring met het opstellen en uitonderhandelen van repo, securities lending, commodity en derivatencontracten zoals deISDA en CSA. Hij adviseerde en werkte als (interim) jurist onder andere voor ING Financial Markets, NV Nuon Energy Trade & Wholesale, Rabobank, Kas Bank en Delta Lloyd Bank. Ernst geldt in Nederland en daarbuiten als absolute specialist in het vakgebied en wordt daarom steeds vaker gevraagd om trainingen te verzorgen op het gebied van master agreements zoals de ISDA.