Not Another LinkedIn Workshop

linkedinAlleen voor leden van het OJ Netwerk.
LinkedIn copywriting voor ondernemende juristen: schrijf je eigen top-bio

Datum: 8 november 2016
Tijd: 19:30-22:00
Kosten: EUR 75, bijdragende netwerkleden gratis

Ik geef me op

Eerlijk zeggen: zou jij jezelf meteen een offerte vragen op basis van je LinkedInprofiel? Of zijn je headline en profieltekst, nu je er nog eens goed naar kijkt, helemaal niet zo onderscheidend?

Als je dat graag beter wilt hebben, kan dat door 8 november as. mee te doen met de LinkedIn workshop ‘Schrijf je eigen top-bio’. Natuurlijk gaan we je niet vertellen hoe LinkedIn werkt (daar zijn al 1000 en 1 LinkedIn-workshops over gegeven), maar wel hoe je jezelf echt goed neerzet met dit online visitekaartje.

Neem je laptop mee, want na een korte, inspirerende inleiding gaan we direct echt wat doen. Je gaat zelf aan de slag en aan het eind van de avond ga je met een concreet resultaat naar huis: een persoonlijke samenvatting (bio) en een overtuigende headline. Zo gaat LinkedIn echt voor je werken!

Je trainer is: Erik Jan Bolsius (Jurist in communicatie). Lees hier zijn bio.

Programma Workshop Schrijf je eigen top-bio

8 november van 19.30 – 22.00 uur, Emma House
19.30 – 20.00 uur: inleiding: Hoe schrijf je je eigen top-bio?
20.00 – 20.30 uur: LinkedIn-headline schrijven.
20.30 – 20.45 uur: korte pauze
20.45 – 21.30 uur: LinkedIn-samenvatting schrijven.
21.30 – 22.00 uur: aanpassen, aanscherpen en afronden op basis van (onderlinge) feedback.
En: tot drie dagen na afloop kun je de trainer je aangepaste headline en samenvatting mailen. Je krijgt een persoonlijk advies over eventuele aanpassingen.

Een overtuigende headline:
Jurist is niet genoeg, en advocaat arbeidsrecht ook niet. In de headline, de 120 tekens die direct onder je naam staan en die ook in de Google-resultaten als eerste zichtbaar zijn, moet je meer vertellen. Welk probleem los je op voor je cliënten? Wie zijn die cliënten?

Een persoonlijke samenvatting (bio):
Hoe concreter en persoonlijker, hoe beter. In de workshop schrijven we een samenvatting die honderd procent bij jou hoort. Je overtuiging, je drive, de reden waarom je doet wat je doet en waarom potentiële klanten bij jou moeten zijn en niet bij een ander.

Voorbereiding:
Alvast inlezen? Hier schreef Erik Jan Bolsius hoe advocaten meer uit LinkedIn kunnen halen. De eerste twee van zijn vijf tips staan centraal in de workshop.

Datum: 8 november 2016 van 19.30 uur tot 22.00 uur, Emma House.
Inschrijven: via de link hieronder
Kosten: (alleen voor OJ leden) €75,- voor Basic leden, Professional- en Business- OJ-leden nemen gratis deel.

Ik geef me op