Pensioen workshop (voorafgaand aan OJ After summer borrel)

30 september Workshop ‘Pensioen voor advocaten en juristen’
(voorafgaand aan de OJ After Summer borrel)

Sjaak Zonneveld, schrijver van ‘Reis rond de Wereld in je beste jaren‘ en medeoprichter van BrightPensioen, verzorgt voorafgaand aan de OJ After Summer borrel de interactieve workshop: ‘Pensioen voor advocaten en juristen’.

Alles wat je wil weten en maar nooit hebt gevraagd
In een half uurtje legt hij klip en klaar uit wat de mogelijkheden zijn voor een advocaat/jurist om iets aan pensioen te doen. Met de voor- en nadelen helder toegelicht. En alhoewel het onderwerp pensioen voor veel mensen niet het meest geliefde gespreksonderwerp is, weet Sjaak daar wel degelijk een boeiend verhaal van te zullen maken. Bovendien ontvangen de aanwezigen een (digitaal) exemplaar van zijn boek.

De sessie is, net als de borrel, alleen voor OJ leden en begint om 17 uur in het Emma House, aan de Emma straat 40 in Amsterdam. Er is een beperkt aantal plaatsen voor deze bijeenkomst. Reserveer je plekje door een mailtje te sturen.

Niet naar de pensioenbijeenkomst maar wel naar de borrel? Dat kan ook natuurlijk, stuur dan ook even een mailtje (als je dat niet al gedaan had).

Tot de 30e?