Sjaak Zonneveld, schrijver van ‘Reis rond de Wereld in je beste jaren‘ en medeoprichter van BrightPensioen, verzorgt op 23 november a.s. bij ons aan de Amstel weer een ronde tafel: ‘Pensioen voor advocaten en juristen’.

Pensioen? Sparen? Als ondernemer? Nog wel van deze tijd?
In een half uurtje legt hij klip en klaar uit hoe dat pensioenstelsel van ons nu precies werkt en waarom het niet meer werkt. Wat de mogelijkheden zijn om toch iets aan pensioen te doen. Met de voor- en nadelen helder toegelicht en gelegenheid om al je pensioenvragen te stellen!

 

Pensioenworkshop Sjaak ZonneveldSjaak maakt er een boeiend verhaal van, zo is in 2016 op het Emmahuis wel gebleken. Drukbezocht was de sessie toen, vandaar nu nog een keer. Sjaak is een moderne pensionado. Met enige regelmaat neemt hij een tussenpensioen. En dan gaat hij reizen – hij heeft al meer dan zestig landen bezocht. Of leren kitesurfen. Of hij schrijft een boek. Want je dromen uitstellen tot je 65ste, je 67ste of misschien wel je tot je 71ste is niet verstandig. En eigenlijk ook niet meer van deze tijd.

Deze sessie is alleen voor OJ leden en begint om 17:00 uur bij ons aan de Amstel 228, in Amsterdam.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer snel je plek via deze link.

Zien we je de 23e?