Wil je het netwerk inschakelen voor een van je klanten of relaties? Via onderstaand formulier kun je 24/7 de centrale OJ organisatie voor je aan het werk zetten. Uiteraard vinden we het ook fijn als je mailt, belt of appt, maar soms is het gewoon prettig om het snel even van je af te schrijven in de wetenschap dan het dan verder vanzelf wordt opgepakt. Dan gebruik je gewoon het form hieronder.

Voor het geval je het je afvraagt: we rapporteren alleen aan jou en jij beslist wie van de netwerkcollega's je voordraagt. De identiteit van jou en je klant behandelen we vertrouwelijk en wordt alleen gedeeld met netwerkcollega's die serieuze kanshebbers zijn. Als je daar prijs op stelt kunnen we namens jou het contact met de klant overnemen, maar geef dat dan op voorhand even aan. Anders gaan we ervan uit dat jij zelf de lead naar de klant behoudt.

Wat is er nodig?[]
1 Step 1
Opdrachtomschrijving
0 /
Je inschatting van tijdsbeslag
Wat schat je in qua duur/doorlooptijd?
Check je aansluitvormEven voor de zekerheid: Je weet nog dat de vorm van je OJ aansluitvorm van invloed is op de omzetverdeling? Bij kleine of korte projecten maakt het niet uit, maar met name bij langduriger opdrachten is er wel een echt verschil. Members delen onbeperkt in de omzet. Associates delen maximaal 6 maanden mee. Bevestig hieronder even dat je weet hoe het werkt.
Optie: Goed voor elkaar EXTRADoneer mijn omzetaandeel uit deze doorverwijzing aan:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder