Start DILA 2016 verkiezing

DILA-gold-2016Vandaag starten de nominatierondes voor de prijs voor de beste Nederlandse independent legal professional van 2016. Het thema van de DILA 2016: ‘responsiveness’.

Als we de juridische bladen en internationale blogs moeten geloven staat er een verstoring van de juridische markt op stapel. Nieuwe technologie, nieuwe diensten, nieuwe typen van juridisch werk, nieuwe markten, nieuwe businessmodellen, nieuwe klanten, nieuwe klantbehoeften, maar ook nieuwe organisatievormen en nieuwe concurrenten.

Het aantal zelfstandig werkzame advocaten en juristen in de Nederlandse markt groeit. Wie van hen speelt het best in op de ontwikkelingen en de veranderende wensen van klanten? Wat kun of moet je hiermee als individuele juridische professional? Zie je het allemaal wel op het moment dat het zich aandient, of is het voor juridisch ondernemers tijd “to wake up and smell the coffee”? De DILA 2016 wordt toegekend aan de meest responsive, zelfstandige juridische professional.

Nomineren
Tot 25 november kunnen vakgenoten en opdrachtgevers via dutchindependentlegalaward.nl getalenteerde zelfstandige advocaten en juristen in de spotlights zetten met een nominatie.

Een onafhankelijke jury, bestaande uit twee General Counsel en een Managing partner, onder voorzitterschap van een journalist, wijst de uiteindelijke winnaar aan.