Your voice work-out…work out your voice – Workshop Stemcoaching

Workshop Stemcoaching

Datum:  31 oktober 2017*
Tijd:  19:00-22:00 uur (pauze 20:30-20:45)
Locatie: EmmaHouse, Emmastraat 40, Amsterdam
Investering: Value based pricing (je bepaalt zelf de waarde achteraf)
Alle prijzen zijn excl. BTW; * Ben je verhinderd? Stuur gerust een vervanger.
Ik geef me op

Onze stem, we gebruiken ‘m elke dag. Heb jij er ooit bij stilgestaan hoeveel impact je stem eigenlijk heeft?

Luister dan eens naar je eigen geluid! Ervaar je klank en leer! Hoe klink JIJ? Heb je ergens ‘te veel’ of ‘te weinig’ van? Wat is jouw ‘sound’, wat kenmerkt jouw stem of je stemgebruik? En wat kun je er allemaal mee, zonder je authenticiteit te verliezen?

Waarom zou je dit willen? Omdat je na deze workshop bewust(er) kunt kiezen hoe je wilt klinken!

Doelgroep

Deze workshop is er alleen voor OJ netwerkleden. Wil je graag onderzoeken hoe jouw stem klinkt, hoe je (stem) overkomt, wat je er meer of anders mee kunt en hoe je een ‘stem-band’ krijgt, dan is deze ervaring wat voor jou!

Inhoud

We gaan op een interactieve, vrije manier spelen met je stem, ritme maken en beleven, luisteren en waarnemen, onderzoeken, oefenen met wat bij jou past, geven en ontvangen, het verschil horen en genieten. Met als doel om dit ook in je dagelijkse praktijk mee te nemen en het verschil te ervaren.

Resultaat

Goed gebruik van je stem kan ervoor zorgen dat je de stem ook krijgt. Merk het verschil! Zorg dat je gezien en gehoord wordt!

Programmaopzet

  • 1 avond, 2,5 uur
  • een select gezelschap van max. 10 deelnemers

Je investering

Omdat dit Helens eerste workshop voor stem-effect is, vragen wij jullie je investering te bepalen aan de hand van value based pricing achteraf. Daarmee kan Helen meteen haar propositie goed testen. Ook vragen we je Helen eerlijke feedback te geven. Daar heeft ze wat aan voor de toekomst.

Je docent

Deze workshop wordt gegeven door netwerklid Helen van Laarhoven. Naast haar juridische werk, is Helen ook ondernemend op andere vlakken. Zo is ze al een tijdje actief als producent van bedrijfstheater en coaching van (juridisch) professionals in het verbeteren van hun presentatie vaardigheden.

Ik geef me op

Geïnteresseerd in wat de OJ Academy tot de zomer nog meer aan workshops te bieden heeft, kijk dan eens hier.